2017. március 6., hétfő

A Kristályok Bizonyított Titkai

Gyógyító erejű kristályok krisztus előtt 3-400 évvel már európában is megjelentek, sőt még a bibliában is vannak utalások arra hogy a kristálygyógyászat gyógyító kristályok a drágaköveket  gyógyító célzattal használták. Bármilyen kristályból lehet eszköz. Olyan mintha a periódusos renszer lenne előttünk, pontosan úgy ahogy
gyógyszerész ki kezeli az alap elemekből az aszpirint a fájdalomcsillapítót vagy akár az antibiotikumokat, ugyanúgy a kristályok különböző választékából fel tudjuk építeni az egészséges test teljes háztartását.

Minden betegség három típusú energia miatt alakulhat ki:

1.Vagy hiányzik egy energia.
 

2.Több van egy energiából.
 

3.Megvan az energia de rosszul van felhasználva.


További érdekességek:

Hogyan legyek boldog. Piros gyertya jelentése. Pszichológiai trükk. Csakra tisztítás. Hogyan legyek boldog. Gyertyamágia. fekete mágia. Nehéz döntés. Az anyag nem létezik. Csakrák. Kristályok. Orgon. Hogyan legyek bátor. Hogyan legyek boldog. Atlantisz gyűrű. Meditáció. Az elengedés. Gyertya színek. Gyertyamágia. Buddha élete. Tibeti halottaskönyv. Tibeti szerzetesek. Buddhizmus. A karma. Szent geometria. Energiavámpírok. Csakra. A vonzás törvénye. Pénzmágia. Támadás mágiával. Ezoterikus mágia.



A harmadik eset a legnehezebb. Ebben az esetben gyakorlatilag az egész testet az alapkezelő kristály készletettel ki kell tisztítani, utána megerősíteni újra az energiát, lelkileg a beteget rá kell vezetni arra, hogy mi is az ami miatt ez a betegség kialakult. A betegségek lelki hátterének a feltárása majdnem olyan fontos része a

kristálygyógyászatnak mint maga az eszköztár amivel ezt visszaépíthetjük.

Az emberi testnek hét olyan energiaközpontja van amit a keleti népek úgy hívnak hogy csakra. Minden csakrának csak megvan a maga rezgése, és ezek a kövek az eredeti rezgést állítják vissza. Úgy kell elképzelni hogy a modern fizika már azt mondja ki hogy minden energia. Kutatások alkalmával világszerte mérték egy egészséges szerv rezgését, majd összehasonították egy beteg szerv rezgésével. 

Az eredmény az volt mindenhol hogy a rezgés nem ugyanolyan egy beteg és egy egészséges szervnél. A kristálygyógyászatban használt kristályoknak a rezgése minden esetben egy egészséges emberi szervezetben bárhol mérhető egészséges tartományban van. Ennélfogva a gyógykristályok segítségével helyreállítható az egészséges rezgés és ebből eredően az egészség is.

Fontos megjegyezni hogy az egészség megőrzésében is fontos szerep jut a kristályoknak. Kinek milyen típusú kristály rezgésére van szüksége, azt javasolt magánál tartania/viselnie vagy talizmán, karperec, nyaklánc formájában. Feltétlenül hasznos egy képzett - szeretném kihangsúlyozni - képzett, kristályterapeutától véleményt kérni ezügyben, noha rosszat nem igazán tehetünk azzal ha egy bizonyos ásványt magunknál tartunk a megfelelő periodikus energetikai tisztítás betartásával. 

Hasznos kellékek, melyeket érdemes beszerezni mert oly sokféle sugárzás és rezgés jár át bennünket a nap minden órájában hogy elkerülhetelenül megbomlik az energetikai egyensúly,  kissebb vagy nagyobb mértékben, attól függően ki hol él és dolgozik.






Nincsenek megjegyzések: