2017. május 3., szerda

Életed minden változása egy döntéssel kezdődik

 Tetteink eredménye döntéseink minőségétől függ, döntéseink minősége helyes megítélésünktől, ez pedig attól hogy mindíg tudnunk kell hogy mit akarunk önmagunktól és a bennünket körülvevő világtól. Egyértelmű hogy ez az ok és okozat törvénye szerint működik. Ez azért van így mert bármilyen cselekmény egy okból fakad amelyet mi indítunk el.
 

További érdekességek:

Hogyan legyek boldog. Piros gyertya jelentése. Pszichológiai trükk. Csakra tisztítás. Hogyan legyek boldog. Gyertyamágia. fekete mágia. Nehéz döntés. Az anyag nem létezik. Csakrák. Kristályok. Orgon. Hogyan legyek bátor. Hogyan legyek boldog. Atlantisz gyűrű. Meditáció. Az elengedés. Gyertya színek. Gyertyamágia. Buddha élete. Tibeti halottaskönyv. Tibeti szerzetesek. Buddhizmus. A karma. Szent geometria. Energiavámpírok. Csakra. A vonzás törvénye. Pénzmágia. Támadás mágiával. Ezoterikus mágia.


 Tetteink következményei a múltbéli eseményekből fakadnak, amelyek arra késztetnek hogy egy meghatározott úton haladjunk
tovább. Mindegyik út egy meghatározott cél felé vezet, ami a sors, mindegyikünk saját élete. Ahhoz hogy megváltozzon az életünk, létfontosságú az, hogy hogyan valósítjuk meg céljainkat. Ha a cél elérése érdekében tudatos, spontán és jól meghatározott hozzáállással viszonyulunk a tennivalóink felé akkor sokkal jobban tudjuk irányítani az eseményeket és következésképpen a sorsunk alakulását is.

Döntéseink következményei

 Amikor meghozunk egy döntést már meg is határozzuk sorsunk alakulását. Gyakran a ma meghozott döntés határozza meg a holnapi közérzetünket valamint életünket a jövőben. Nem mindíg a körülmények alakítják az embert hanem az ember alakítja körülményeket.
 


nehéz döntés#nehéz dönteni#döntésképtelen#cselekvésképtelen#döntés depresszió#bipoláris depresszió


 Könnyű olyan hozzáállást és viselkedést kialakítani amelyek saját elvárásainknak nem felelnek meg, főleg abban az esetben amikor nem igényesen válasszuk meg azt hogy mit és kit engedünk be az életünkbe.

 A helyes döntés mindíg harmóniában kell legyen a mi kívánságunkkal, azaz hogy milyen változást látnánk szívesen az életünkben. Ennek a hozzáállásnak az elsajátítása képes átalakítani az életünket mert ezáltal harmóniába kerül a belső energia a külső kozmikus energiával, ezáltal megkönnyítve utunkon való haladásunkat, az út végén pedig elérni azt amit látni akartunk az életünkben.





Kemény döntés#lehetetlen helyzet#döntéskényszer#döntés meghozatala#jó vagy rossz döntés

Abban a pillanatban amikor egy tudatos döntést hozunk képessé válunk megváltoztatni az életünket. Három olyan alapvető döntés létezik amelyek végső soron meghatározzák az életünket:

1. A  bennünket leginkább foglalkoztató dolgokkal kapcsolatos döntések;

2. A számunkra életbevágóan fontos dolgokkal kapcsolatos döntések;

3. A számunkra kívánatos eredmények megvalósítása érdekében meghozott döntések;

 Döntéseink mindíg befolyásolják a domináns körülményeket amelyekben éppen vagyunk, és azokat a meghatározó lépéseket is melyek a kitűzött célok megvalósításához szükségesek. Mindíg mi magunk döntünk, még azt is mi döntjük el ha a biztos kudarc felé vezető úton  haladunk, noha ezt csak akkor ha a helyzetet helytelenül mértük fel, vagy ha hiányos ismeretek alapján elhamarkodottan döntöttünk.
 

 Azt is eldönthetjük hogy többé sosem bátortalanodunk el ha az élet sikertelenséggel jutalmazza erőfeszítéseinket. Edison, a híres feltaláló így gondolkodott:" És sosem adom fel, mert minden sikertelen kísérlet közelebb visz célom eléréséhez". A lényeg a pozítív hozzáállás.

döntés helyzet#alapvető döntés#nem tudok dönteni#nem lehet eldönteni

Néhány útmutatás ami segít jó döntéseket hozni életed során:

1. Ne feledd hogy döntéseiddel hatalmas mértékben tudod befolyásolni életedet;

2. Tudatosítsd magadban hogy a legnehezebb ám ugyanakkor a legcélszerűbb módja annak hogy céljaidat megvalósítsd az az, hogy helyesen döntesz;

3. A döntések szükségességének felismerése. Amennyire lehetséges ne halogasd a döntések meghozatalát;

4. Mindíg tanulj döntéseidből, vagy döntéseid következményeképpen megvalósult eredményeidből;

5. Meghozott döntéseidet ne változtasd meg, ám ha szükséges, rugalmas azért még lehetsz;

Helen Keller így gondolta: " Az élet egy merész kaland, vagy pedig semmi";

Döntsd el hogy a tied milyen legyen...